Senin, 01 September 2014

ς θα είναι: Στόχος

Όταν είστε στο κυνήγι για μια νέα θέση εργασίας, μορφές βιογραφικό είναι ζωτικής σημασίας για αυτήν την αναζήτηση. Βολικό για σας, το Microsoft Word μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλλωπίζω το βιογραφικό σας. Ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας σε επαναλάβει εγγράφως, το Microsoft Word μπορεί να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση του έργου σας στο χέρι.

Σχεδόν κάθε αίτηση εργασίας απαιτεί κάποιο είδος βιογραφικό. Το βιογραφικό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες πιθανούς εργοδότες δούμε όταν θα αξιολογείται, για μια πιθανή θέση. Μια ποιότητα βιογραφικό θα σας βοηθήσει να πάρετε τη δουλειά που είναι μετά. Αν το βιογραφικό σας είναι αδιαμόρφωτη, χαλαρά, ή εκτυπώνονται σε σταθερές, οι εργοδότες μπορούν να σας απομακρύνουν από την εξέταση εργασίας.

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν ορισμένοι, είναι ασύμφορος να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο προεπιλεγμένο πρότυπο που παρέχει το Microsoft Word. Θα μπορούσατε να φανταστείτε πόσοι άλλοι άνθρωποι έχουν πιθανώς χρησιμοποιείται το ίδιο πρότυπο, όταν υποβάλλουν αίτηση για την ίδια δουλειά θα είναι μετά; Μια ιδέα που έχει αποδειχθεί επιτυχής για μένα είναι να κατεβάσετε ένα πρότυπο δείγμα που μπορεί να εφαρμοστεί σε Microsoft Word. Υπάρχουν πολλά πρότυπα δωρεάν βιογραφικό διαθέσιμα, έτσι ώστε το κόστος δεν είναι ένα ζήτημα.

Συνήθως, τα βιογραφικά διαμορφωθεί ως εξής: στόχος, τα επιτεύγματα, τιμητικές διακρίσεις, την εμπειρία, την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, και τελειώνει με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. Μια παραλλαγή αυτής της μορφής θα είναι: Στόχος, την εμπειρία, την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα, τα επιτεύγματα, και, τέλος, τιμά.

Από την προηγούμενη εμπειρία μου, ο καθένας θα πάρει τη δουλειά. Αν σας ενδιαφέρει σε μια δουλειά που είναι έξω από τη βιομηχανία γραφής, το δεύτερο παράδειγμα λειτουργεί καλά. Ένα σωστά διαμορφωμένο βιογραφικό είναι απαραίτητη όταν υποβάλλουν αίτηση για μια δουλειά, ωστόσο, είναι επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιήσει θετικά λόγια σε όλο το βιογραφικό σας. Εάν χρησιμοποιείτε αρνητική διατύπωση, πολλοί εργοδότες μπορεί να απορρίψει υποβληθεί το βιογραφικό σας.

Η σωστή μορφοποίηση βιογραφικό είναι μόνο η μισή μάχη όταν πρόκειται να επαναλάβει εγγράφως. Bad γραμματική, κακές επιλογές λέξη, και κατατοπιστική περιεχόμενο μπορεί να οδηγήσει σε μια μελαγχολική βιογραφικό. Ο στόχος είναι να δέσουν όλα μαζί για να παρέχουν ένα καλά τεκμηριωμένο έγγραφο σχετικά με το ιστορικό της εργασίας σας και την προηγούμενη εμπειρία. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση για βιογραφικά και μπορείτε να προσγειωθεί τη δουλειά σας είναι μετά.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar