Senin, 01 September 2014

ρέπει να παρέχοντ

Ένα βιογραφικό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία της αναζήτηση εργασίας. Ένα βιογραφικό αποτελείται από ένα σύντομο απολογισμό των προσόντων και της εμπειρίας σας. Προβάλλει ουσιαστικά τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Η όλη ιδέα του ένα βιογραφικό σημείωμα είναι να σας βάλει σε ένα τέτοιο φως που ο μελλοντικός εργοδότης σας βρίσκει τέλεια για τη δουλειά.

Ένα βιογραφικό θα πρέπει να περιέχει τα προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, e-mail ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησης. Εκπαιδευτικά λεπτομέρειες είναι δίπλα. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να ξεκινήσετε από τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και στη συνέχεια να κινηθεί προς τα πίσω. Ξεκινήστε από την πρόσφατη εκπαίδευση σας και να αναφέρω τα θέματα που σπούδασε στο κολέγιο, το σχολείο, τα μαθήματα σας, κ.λπ. Ομοίως, ξεκινήστε από τις τελευταίες ευθύνες δουλειά που κρατάτε. Αναφέρετε το προφίλ δουλειά σας και ό, τι όλα όσα έμαθε στη δουλειά, αντί απλώς να αναφερθεί η εργασία του τίτλου και του εργοδότη. Δεν είναι απαραίτητο να γράψει ακριβείς ημερομηνίες, μια απλή αναφορά μηνών και χρόνων είναι επαρκής. Υπάρχουν διάφορες μορφές που μπορεί να λειτουργήσει με.

Η χρονολογική μορφή περιλαμβάνει μια εργασία-από-τη δουλειά εισαγωγή της εμπειρίας σας. Αποδεικνύει αποτελεσματική για τους ανθρώπους που έχουν επαγγελματική σταδιοδρομία κινείται σε ανοδική κατεύθυνση. Μια άλλη μορφή είναι η λειτουργική μορφή με την οποία θα υπογραμμίζουν τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις. Διευρύνει το πεδίο εφαρμογής των ατόμων που έχουν αλλάξει θέσεις συχνά, καθώς μπορούν να μιλήσουμε για τις ευθύνες, τα έργα και τις δεξιότητες που αντλήθηκαν από κάθε εργασία. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό των χρονολογική και λειτουργικές μορφές. Ένα τέτοιο βιογραφικό, θα αναφέρω την εμπειρία εργασίας-από-την εργασία παράλληλα με τα επιτεύγματα σε κάθε δουλειά.

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διαμόρφωση βιογραφικό σας. Το βιογραφικό δεν θα πρέπει ιδανικά να υπερβαίνουν περισσότερο από 2 σελίδες. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις πληροφορίες όσο το δυνατόν πιο ακριβής. Αν έχετε κάποια εμπειρία 30 ετών, δεν είναι απαραίτητο να επιστρατεύσει όλα αυτά. Οι λεπτομέρειες της τα τελευταία 10 χρόνια της καριέρας σας θα είναι αρκετό και το υπόλοιπο των πληροφοριών που πρέπει να παρέχονται σε ένα πολύ συνοπτικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε περισσότερα από ρήματα δράσης, όπως: την εποπτεία, οργανωμένη, έμαθε, συνέβαλαν, κ.λπ. Οι freshers στη βιομηχανία μπορεί να επισημάνει τις ευθύνες τους σε επίπεδο κολέγιο / σχολείο.jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  Αναφέρετε τις εξωσχολικές δραστηριότητες που έχετε λάβει μέρος σε. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω τα επιτεύγματά σας. Να είστε προσεκτικοί για να φτιάξουμε το βιογραφικό σας ανάλογα με τις απαιτήσεις του εργοδότη. Χρησιμοποιήστε ένα Arial ή Times New Roman γραμματοσειρά? Δεν πάμε για πολύ διακοσμητικές γραμματοσειρές. Να γράψω για τις δεξιότητες που σχετίζονται με την εργασία, καθιστώντας σας ταιριάζει το σύντομο τέλεια. Λίστα πέντε ή έξι βασικές ιδιότητες οι εργοδότες αναζητούν και να προετοιμαστεί ανάλογα το βιογραφικό σας.

Είναι σημαντικό να διαμορφώσετε το βιογραφικό σας, αφού έχετε να κριθεί από τον τρόπο που το βιογραφικό σας φαίνεται. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσει ορισμένες λεπτομέρειες, όπως τα χόμπι και αν είναι εντελώς άσχετα με το επάγγελμά σας. Ωστόσο, αν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας Δημοσίων Σχέσεων και το χόμπι σας κάνει φίλους, τότε είναι λογικό να το συμπεριλάβουμε. Μην δίνετε λόγους για την έξοδο από την τρέχουσα εργασία σας, όπως αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο. Αφήστε τέτοιες δύσκολες ερωτήσεις για τη συνέντευξη. Καλό θα είναι να ενημερώσει τις αναφορές σας εκ των προτέρων και να παραδώσει ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας σε αυτούς. Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο? κρατήσει την ενημέρωση βιογραφικό σας τακτικά.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar